Overslaan naar content

"SPECTO geeft medewerkers verantwoordelijkheid en vertrouwen. Werken bij SPECTO betekent werken in een omgeving waarin mensen naar elkaar omzien. Dat voelt goed."

Jeroen Mast Oprichter en Managing Director Lelystad

Over SPECTO

SPECTO Aerospace is inmiddels 20 jaar actief in de luchtvaartindustrie en een onafhankelijke bedrijf. Wij bieden onze klanten 'beschikbaarheid' door middel van gespecialiseerde composiet- en plaatwerk-reparatieoplossingen voor primaire en secundaire vliegtuig- en helikopteronderdelen. Dit doen we vanuit onze locaties op Amsterdam Lelystad Airport en Vliegbasis Woensdrecht als ook onsite bij onze klanten.

Tot onze aansprekende klanten behoren civiele en militaire operators en ook onderhoudsbedrijven en fabrikanten van vliegtuigen en helikopters.

Zij zien SPECTO Aerospace als hun eerste keuze voor hoogwaardige composiet- en sheet metalreparaties.

Waar we goed in zijn

Stel, een vogel vliegt tegen een vliegtuig aan waardoor er een deuk in de neus of in de vleugelvoorrand van het toestel zit. Of het toestel raakt zwaar beschadigd tijdens een hagelbui. Hightech ambachtsbedrijf SPECTO Aerospace repareert in dat geval het composiet vliegtuig- of helikopteronderdeel, waarna het een dag later weer op 10 kilometer hoogte met 900 kilometer per uur door de lucht vliegt.

We voeren reparaties uit aan lichtgewicht vliegtuigonderdelen. In onze eigen werkplaats, maar soms ook in de hangar van onze klanten in binnen- en buitenland. Bij ons werken bevlogen mensen met oog voor detail, twee rechterhanden en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Bij ons draait alles om creativiteit, innovatie en ambacht. We gaan geen uitdaging uit de weg.

SPECTO in beweging

Proef de sfeer en laat je inspireren. Neem een kijkje naar jouw toekomstige werkomgeving.

De kernwaarden van SPECTO

Samen zetten we Mensen op de eerste plaats en zijn we Betrouwbaar naar de ander toe. Wij staan ​​bekend om ons Vakmanschap en Inventiviteit waarbij wij Eigenaarschap tonen in alle taken en producten. Wij zorgen voor anderen en voor onszelf!

Doe je met ons mee?

Diversiteit & Inclusiviteit

Bij SPECTO Aerospace geloven we in de kracht van diversiteit en inclusiviteit. Wij omarmen de unieke achtergronden, perspectieven en talenten van al onze medewerkers en waarderen de rijkdom die dit met zich meebrengt. Ons doel is om een werkomgeving te creëren waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt, ongeacht hun afkomst, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid of fysieke mogelijkheden.

We zijn er trots op dat we een cultuur hebben waarin openheid, respect en samenwerking centraal staan. Onze diverse teams inspireren innovatie en zorgen voor creatieve oplossingen, waardoor we als bedrijf kunnen groeien en excelleren. Bij SPECTO krijgt iedereen de kans om zijn of haar stem te laten horen en om bij te dragen aan ons gezamenlijke succes.

Samen bouwen we aan een toekomst waarin gelijkheid en gelijke kansen de norm zijn. Doe met ons mee en ervaar de kracht van diversiteit en inclusiviteit. Bij SPECTO zijn we meer dan collega's; we zijn een 'familie'.